Seeniorid kutsusid sõpru kaasa tegema

, spordiveteran
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa parim meessportlane oli Arvo Nurm (keskel). Pilt on tehtud meeste odaviskevõistluse autasustamisel. Teise koha sai tallinlane Taavi Vaidlo (paremal) ja kolmanda koha viljandlane Villu Kangro (vasakul).
Viljandimaa parim meessportlane oli Arvo Nurm (keskel). Pilt on tehtud meeste odaviskevõistluse autasustamisel. Teise koha sai tallinlane Taavi Vaidlo (paremal) ja kolmanda koha viljandlane Villu Kangro (vasakul). Foto: Aivar Hommik

Möödunud laupäeval kogunesid veteransportlased Viljandi staadionile, et selgitada jooksu-, hüppe- ja heitealadel välja maakonna parimad. 

Et võistlused olid lahtised, kasutasid mõõduvõtmisvõimalust ära paljud oktoobris Austraaliasse veteranide maailmameistrivõistlustele sõitvad sportlased mujaltki Eestist. 

Viljandimaalt maailmameistrivõistlustele sõitev Arvo Nurm näitas M-65 klassis suurepäraseid saavutusi oma lemmikaladel odaviskes, kuulitõukes ja kettaheites ning võitis neis kõigis. 600-grammist oda viskas ta tulemusega 44.09, viiekilose kuuli tõuke tulemus oli 13.11 ja ühekilose ketta lennutamise tulemuseks läks kirja 42.85. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles