Mõrvas süüdistatav põhjendas tulistamist häirivate helidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna ringkonnaprokuratuur saatis üldmenetluses kohtusse kriminaalasja, milles 38-aastast Rened süüdistatakse tänavu 15. aprillil toime pandud mõrvas ja tapmiskatses. Ehkki Rene on varem olnud ravil psühhiaatriaosakonnas ning põhjendas tulistamist halva enesetunde ja ülakorruse korterist tulevate häirivate helidega, tunnistas ekspertiis ta süüdivaks. 

Prokuratuuri pressinõunik Annely Erm edastas, et süüdistuse kohaselt käis Valuoja puiestee kortermaja elanik, 39-aastane Rene esmalt poes, kust ostis ketaslõikuri ja lõikeketta, ning avas nendega siis kodus relvakapi ukse, et saada kätte lähedasele kuuluv relv Nagan. Seejärel tulistas ta läbi suletud korteriukse korrus kõrgemal asuvasse korterisse, kus viibisid naine ja väike laps, kes õnneks vigastada ei saanud. 

Sakala on varem kirjutanud, et korteris olev naine pidas laske esmalt lihtsalt ukse taga lõhkumiseks, ja helistas oma abikaasale. Et too viibis parajasti kaugel, tõttas appi hoopis pere sugulane, 39-aastane Alar, kes tahtis koos naise ja lastega asuda teele lennujaama, et sõita puhkusereisile. Reisile nad paraku ei jõudnudki, sest Rene tulistas Alarit ja tema kaasat, kui nad viibisid trepikojas teise ja kolmanda korruse vahel. Üks kuul tabas Alarit selga ja ta suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles