Linn uurib kodanike ehitushuvi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse majandusameti linnavara peaspetsialisti Andres Makku
Viljandi linnavalitsuse majandusameti linnavara peaspetsialisti Andres Makku Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus uurib, milline on inimeste valmidus soetada linna pakutavaid uusi elamukrunte.


Linnavalitsus on otsustanud alustada ettevalmistust Järveotsa maaüksusele kvartalite ja ehituskruntide moodustamiseks ning ühtlasi selgitada välja kodanike huvi nende ostmise vastu.

Linnapea Kalle Jentsi sõnul on Järveotsa maa-alale kehtestatud detailplaneering. «Esimese etapina on seal kavas ette valmistada 25 ehituskrunti, millele saab seada hoonestusõiguse või mille saab võõrandada enampakkumise teel,» selgitas linnapea. «Esimesed huvilised võivad Järveotsa krundi soetada ja hakata elamut projekteerima eeloleval sügisel,» lisas ta.

Teine Viljandisse planeeritav uuselamuarendus on Uueveski oja kaldale rajataval Ristiku tänaval, kus pakkumisele läheb 21 krunti.

«Linnavalitsusel on oluline teada, kui suur huvi on inimestel Viljandis ehituskrunti omandada. Selle põhjal saab edasi arutada ning otsustada Ristiku tänava või Järveotsa kruntidele juurdepääsu ja kommunikatsioonide rajamise võimalikkuse üle,» põhjendas Kalle Jents.

Viljandi linnavalitsus ootab veebruaris teateid ja sooviavaldusi kõigilt eraisikutelt või arendajatelt, kellele on huvi Ristiku tänaval või Järveotsal ehituskrunti soetada.

Lisainfot saab küsida ja ehituskrundi omandamise huvist teada anda linnavalitsuse majandusameti linnavara peaspetsialisti Andres Makku telefonil 435 4752 või e-postiaadressil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles