Tekkiva suurvalla ühinemispreemia on kavas anda veekeskuse ehituseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tarbijate Ühistu on valmis selle tühja maatüki veekeskuse tarbeks ära müüma ning tekkiv suurvald on valmis keskuse rajamiseks esialgu vähemalt 500 000 eurot andma. Nüüd algavad valla ja linna läbirääkimised.
Viljandi Tarbijate Ühistu on valmis selle tühja maatüki veekeskuse tarbeks ära müüma ning tekkiv suurvald on valmis keskuse rajamiseks esialgu vähemalt 500 000 eurot andma. Nüüd algavad valla ja linna läbirääkimised. Foto: Elmo Riig

Viis Viljandimaa valda on oma ühinemislepingu projektis leidnud, et riigilt tulev 500 000 euro suurune ühinemispreemia võiks minna veekeskuse rajamiseks.

Viljandi vallaga peavad praegu liitumisläbirääkimisi Tarvastu, Kolga-Jaani, Kõpu ja Halliste vald ning nende kõigi nimel peab linnaga veekeskuse loomise läbirääkimisi Viljandi vald.

Esialgu olid veekeskuse ehitamiseks vajamineva äriühingu moodustamise juures ka teiste valdade esindajad, aga haldusreformi plaani selginemise järel jäid väiksemad osalemisest kõrvale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles