Tiitlid märgivad tõsise töö algust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval selgusid Viljandi järve ääres Eesti rannakäsipalli meistrid, võõrustajad võtsid võidu meeste ja 2003. aastal sündinud noormeeste mõõduvõtul.
Laupäeval selgusid Viljandi järve ääres Eesti rannakäsipalli meistrid, võõrustajad võtsid võidu meeste ja 2003. aastal sündinud noormeeste mõõduvõtul. Foto: Valdo Ots

Üle aastate taas Viljandi liivavaesele rannale meelitatud pallurid tõmbasid laupäeval Eesti rannakäsipalli meistrivõistlustega suvele joone alla ning valmistuvad nüüd saalihooajaks.

Eesti rannakäsipalli meistrivõistluste viimase, kolmanda etapina peetud turniiril osales enam kui nelikümmend võistkonda eri vanusegruppidest ja -klassidest. Suvehooaja kokkuvõttes rõõmustasid võõrustajaid meistrimedaliga Viljandi mehed ja 2003. aastal sündinud noormehed. Kolme etapi kokkuvõttes tuli viljandlastele noorimas, 2005. aastal sündinute turniiril hõbe ja 2001. aastal sündinute võistluselt pronks.

Viljandi käsipallitreener Marko Koks tunnistas, et rannakäsipalli meistrivõistlusteks eraldi ettevalmistust ette ei võetud ning suure tõenäosusega ei teinud seda ka konkurendid. «Nautisime suvist rannamängu, aga eks ta ole ikka nii, et kui pall on mängus, siis kipub asi ikka hulluks võitluseks minema,» kõneles Marko Koks. Treener avaldas kiitust tublidele spordipoistele ja -meestele, kes mängimas käisid. «Võidud ja tiitlid tulid boonusena kaasa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles