Eesti karikavõitja murdis Viljandi mehed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Tallinnas mängitud Eesti rannajalgpalli karikavõistluste finaalturniiril jõudis kolme meistriliiga meeskonna kõrvale Viljandi JK Fellini esindus. Viljandlased kohtusid poolfinaalis hilisema võitja SK Augur Enematiga ning pidid koondislastest kubisevalt vastasmeeskonnalt vastu võtma 0:7 kaotuse.

Viljandi JK Fellini eestvedaja ja juhendaja Henri Pedaniku sõnul pettumust pole, sest vastas oli Eesti üks tugevamaid rannajalgpalli meeskondi, kes hiljem võitis ka karika. 

«Oleme ikkagi harrastajad, kes rannajalgpallis löövad kaasa esiliigas, pealegi esimest hooaega,» kõneles Pedanik. Ta avaldas kaaslastele võitlusliku ja julge mängu eest tunnustust. Tema sõnul suudeti tugevale vastasele enam-vähem võrdset vastupanu osutada esimesel kolmandikul, kahes järgmises pani tugev mängukaaslane oma paremuse kindlalt maksma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles