Oravad murravad pead: kellest teha volikogu juht?

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Jürmann (vasakul) saatis hiljuti parteikaaslastele kirja, milles teatas mõneti üllatuslikult, et soovib kandideerida volikogu esimeheks. See-eest 
Kalle Jentsist (paremal) hakati võimaliku järgmise volikogu esimehena rääkima kohe pärast seda, kui Peep Aru oli teatanud otsusest minna riigikokku.
Tiit Jürmann (vasakul) saatis hiljuti parteikaaslastele kirja, milles teatas mõneti üllatuslikult, et soovib kandideerida volikogu esimeheks. See-eest Kalle Jentsist (paremal) hakati võimaliku järgmise volikogu esimehena rääkima kohe pärast seda, kui Peep Aru oli teatanud otsusest minna riigikokku. Foto: Marko Saarm, Elmo Riig

Viljandi reformierakondlased asuvad järgmisel nädalal isekeskis sõeluma, kellest võiks saada uus linnavolikogu esimees. Esialgu on kandideerimissoovi tunnistanud kaks inimest.

Ligi poolteist aastat volikogu eesotsas olnud Peep Aru teatas juuli algul, et on andnud nõusoleku minna asendusliikmena parlamenti. Sealtpeale on kuluaarides juttu olnud mitmest reformierakondlasest, kellest võiks maakonnalinnas saada tema ametijärglane. Enim on seejuures räägitud endisest linnapeast ja riigikogulasest Kalle Jentsist, kuid mainimist on leidnud ka mõni teine inimene.

Puhkus tõi veendumuse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles