Lasteaeda saabus salapärane hiigelmumm

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur mesimumm rõõmustab lasteaia Mesimumm kasvandikke. Vasakult Mikk Laurits Reili, Mia Grete Puru, Emma Simso, Markus Mettus, Jarek Jassinski, mesimumm ja Ralf Hubel.
Suur mesimumm rõõmustab lasteaia Mesimumm kasvandikke. Vasakult Mikk Laurits Reili, Mia Grete Puru, Emma Simso, Markus Mettus, Jarek Jassinski, mesimumm ja Ralf Hubel. Foto: Valdo Ots

Eile hommikul avastasid Viljandi kesklinnas asuva Mesimummu lasteia kasvatajad värava küljest hiiglasuure pehme mängumesilase, mis on lasteaia sümbol.

Tundmatu inimese tehtud kingi leidis lasteaiaõpetaja Silvi Paagel, kes rääkis, et see oli päevale erakordselt tore algus. Mesimumm tõi naeratuse näole ka mudilastele ja direktor Lea Matsonile.

«Midagi sellist pole veel juhtunud. Meil pole õrna aimugi, kes mesilase siia tõi, kuid tahaksime teda väga tänada,» ütles Matson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles