Esimene päev soojakus kulges järjekorras oodates

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selles moodulsoojakus teenindab autoregistrikeskus Viljandi kliente järgmised poolteist kuud. Soojaku aadress on sama nagu teenindusbürool – Pargi tänav 3a.
Selles moodulsoojakus teenindab autoregistrikeskus Viljandi kliente järgmised poolteist kuud. Soojaku aadress on sama nagu teenindusbürool – Pargi tänav 3a. Foto: Valdo Ots

Need, kel on asja maanteeameti Viljandi büroosse, peavad varuma aega ja kannatust. Nimelt kolis büroo ajutiselt Pargi tänava hoone ette väiksesse soojakusse.

Maanteeameti Viljandi teenindusbüroo puhkusel olevat juhatajat asendava Valdek Pajuri sõnul tõi esimene tööpäev kaasa viperusi ja klientide ooteaeg venis tavapärasest pikemaks.

«Püüame hakkama saada,» sõnas Pajur. «Teeme kõik, et teenindada oma kliente võimalikult hästi.» Ta palus inimestel varuda kannatust ja arvestada, et uues olukorras võtab asjaajamine tavapärasest kauem aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles