Jaanus Tasane tegi Pirital kõva sõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval leidis Tallinnas Pirita ringrajal aset Eesti jalgratturite liidu esimese kategooria võidusõit «Maxima GP», mis oli ühtlasi Lauri Ausi mälestusvõistlus. Viljandimaa ratturitest teenis Jaanus Tasane 126-kilomeetrises grupisõidus üheksanda koha.

Nagu ütles treener Marek Johanson, oli võistlus väga aktiivne ja ohtrate rünnakutega ning sõitjatele seega kurnav. Jaanus Tasane sõitis juhendaja sõnul targalt ja võimalikult ökonoomselt. «Kahjuks ei saanud ta 19-mehelises liidergrupis finišieelses kurvis head positsiooni. Ise ta tunnistas, et lõpusirgel ei käinud jalad enam korralikult ringi.»

Tugevas konkurentsis kõrge üheksanda koha saanud Tasase treeningu- ja klubikaaslane Kristjan Johanson rühmas enam kui 90 kilomeetrit tööd teha ja hoidis end juhtgrupis, paraku tekkisid tal tugevad jalakrambid, mis sundisid teda mõneks ajaks peatuma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles