Festival asub plasttopsimere vastu lahingusse

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda sai osta endale joogi korduvkasutatavasse Topsiringi tassi möödunud nädalavahetusel Haapsalus aset leidnud viiendal joogafestivalil. 
TOPSIRING
Esimest korda sai osta endale joogi korduvkasutatavasse Topsiringi tassi möödunud nädalavahetusel Haapsalus aset leidnud viiendal joogafestivalil. TOPSIRING Foto: Topsiring

Pestavate panditopside teenust pakkuv Topsiring proovib uudset süsteemi mitmel festivalil üle Eesti ning on tänavu esimest korda väljas ka Viljandi pärimusmuusika festivalil, kus uut süsteemi tutvustatakse ja katsetatakse. 

Põhimõtteliselt on see pandirahale tuginev süsteem, mis peaks olema tuttav kõigile neile, kes on tagastanud joogitaarat. Selle abil peaks õnnestuma festivalidel tekkivat jäätmemahtu märkimisväärselt vähendada ning ühtlasi edendada korduvkasutust külastajale mugaval moel. 

Uus idee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles