Pommiähvarduse tõttu tugevdasid korrakaitsjad Tallinnas valvet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tugevdas valvet Tallinna lennujaamas (pildil), kesklinnas ja reisisadamas.
Politsei tugevdas valvet Tallinna lennujaamas (pildil), kesklinnas ja reisisadamas. Foto: Erik Prozes / Postimees

Politsei- ja piirivalveamet võttis üleeilse pommiähvarduse järel Tallinnas paremini valve alla nii lennujaama kui kesklinna ja reisisadama.

Lennujaam on tugevdatud valve all ning seal on väljas püstolkuulipildujatega varustatud lisapatrullid. Kesklinnas ja reisisadamas patrullide arvu suurendatud ei ole, kuid politseinikel on seal samuti kaasas pikema toruga relvad ehk püstolkuulipildujad. Patrullid teevad reisisadamas tihedamat kontrolli vastavalt ohuhinnangule, mis tähendab, et teatud laevad on suurema tähelepanu all.

Üleeile öösel pärast kella kaht helistas Tallinna lennujaama ja kaitsepolitseisse end Daeshi liikmeks kutsuv mees ning teatas kavatsusest õhkida nädala jooksul Tallinnast Saksamaale suunduv lennuk. Helistaja rääkis inglise keeles ning kõne tuli Eesti mobiilinumbrilt ja Eesti territooriumilt. Kohe pärast telefonikõne saamist kontrollis politsei täiendavalt Tallinna lennujaama ja väljuvate lendude ohutust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles