Kuidas paistab Viljandi turisti silme läbi?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londonlase James Settersi kogemus näitas, et ehkki Viljandit internetis eriti ei reklaamita, on juba siia sattunud turistil sõbralikus keskkonnas kerge toime tulla.
Londonlase James Settersi kogemus näitas, et ehkki Viljandit internetis eriti ei reklaamita, on juba siia sattunud turistil sõbralikus keskkonnas kerge toime tulla. Foto: Eret Talviste

Tänapäeval on mis tahes internetileviga riigist Eestisse reisi planeerida võrdlemisi lihtne. Paraku annab enamik reisiportaale turistidele nõu eelkõige selle kohta, mida teha Tallinnas, ja pealinnast kaugemale jäävat reklaamitakse vähe.

Saamaks aimu, kuidas paistab Viljandi siia sõita kavatseva välisturisti pilgu läbi, uurisime populaarsemates reisiportaalides pakutavat.

Google’i otsingus tuli esimesena välja TripAdvisor. Sellele järgnesid Lonely Planet ja Visit Estonia. Olugi et TripAdvisor tundub olevat populaarseim, on Lonely Planet sellest selgem, informatiivsem ja mõnevõrra ka mitmekesisem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles