Peavallavanem jäi valimata

Egon Valdaru
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukkude vorpimisega tulid Kesk-Eesti vallavanemad üheskoos kenasti toime, võimalik, et peatselt tulebki neil leivad ka päriselus ühte kappi panna. Istuvad Anneli Siimussaar ja Leida Kuld, nende taga seisavad Helmen Kütt, Jaak Aab, Kalevi Kaur ja Avo Põder ning viimases reas Pipi-Liis Siemann, Jüri Ellram, Helir-Valdor Seeder ja Tarmo Riisk.
Nukkude vorpimisega tulid Kesk-Eesti vallavanemad üheskoos kenasti toime, võimalik, et peatselt tulebki neil leivad ka päriselus ühte kappi panna. Istuvad Anneli Siimussaar ja Leida Kuld, nende taga seisavad Helmen Kütt, Jaak Aab, Kalevi Kaur ja Avo Põder ning viimases reas Pipi-Liis Siemann, Jüri Ellram, Helir-Valdor Seeder ja Tarmo Riisk. Foto: Marko Saarm

Võhma linna päevade ja Kesk-Eesti laada eilseks lustlikuks krooniks oli Kesk-Eesti vallavanemate mõõduvõtt, kus parima selgitamise asemel harjutati eesseisvat haldusreformi silmas pidades seekord hoopis koostööd.

Nimetatud heitlust, kuhu on kätketud viguritega ülesanded, on peetud 1998. aastast. Kesk-Eesti peavallavanema rändkarika on kolmel korral endale näpsanud Urmas Kupp, kes nüüd on Türi valla abivallavanem, tunamullu tuli võitjaks Võhma linnapea Anneli Siimussaar.  

Seekord otsustati keskenduda koostööle ning parimat ei selgitatud. «Mõeldes tulevasele haldusreformile ja ühinemisele, tuleb palju asju teha ja otsustada koos ning saada ühised kokkulepped,» selgitas Võhma linnapea Anneli Siimussaar. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles