Tuhalaotur puistab Eesti väetist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval toimus Mataperas põllupäev, kus sai tutvuda nii taimekasvatusega kui uurida uusimaid masinaid.
Teisipäeval toimus Mataperas põllupäev, kus sai tutvuda nii taimekasvatusega kui uurida uusimaid masinaid. Foto: Valdo Ots

​Kui enamasti võib ühe põllu peal silmata töötamas üht või kaht traktorit, siis teisipäeval mürises neid Matapera külas kõrvuti vähemalt kuus või seitse, lisaks tegi kirjude lippude vahel oma tiiru taimekaitseprits. 

Oranžides särkides ninamehed selgitasid, et aset leidis järjekordne põllupäev. Sündmust korraldava ettevõtte Scandagra müügijuht Mihkel Hang selgitas, et peatähelepanu all on põllul kasvav, traktorid on lisaks toodud.

Inimesi oli Viljandi katsekeskuse territooriumilt läbi käinud üle neljasaja, et osa saada iga-aastasest põllupäevast, kus sai tutvuda uute taimekaitsevahendite ja seemneviljaga ning töövõimalustega. Inimgrupid kõndisid tuule käes voogava vilja vahel ja kuulasid, mida uut on neil kõrva taha panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles