Karksi kandis on üht-teist tulemas

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohaliku kultuurielu eestvedaja Kai Kannistu
Kohaliku kultuurielu eestvedaja Kai Kannistu Foto: Elmo Riig

Karksi valla kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu nimetab maja suvistest kultuuriüritustest kõige olulisematena kodukandi päevi 8. ja 9. juulil ning kohalikule kuulsaimale kirjanikule August Kitzbergile pühendatud «Augustiööd Augustiga» 13. augustil.

«Ma ise olen väga õnnelik selle üle, et kodukandipäevade ajal on mõlemas meie kirikus tasuta kontsert. Peetri kirikus on EELK kirikumuusika liidu kontsert «Ma tõstan oma silmad mägede poole». Püha Aleksei kirikus esinevad aga Sille Ilves viiulil, kandlel ja rataslüüral ning Martin Leamon kitarril ja lõõtsal. Selle kontserdi üle on mul eriti hea meel, sest õigeusu kirikusse ei ole meid iga kord lastud, aga nüüd lubati. Seal on meeletult hea akustika ja kogu keskkond on tõeliselt eriline,» räägib Kai Kannistu ning lisab, et need kontserdid pakuvad suvise kerge meelelahutuse kõrvale ka midagi kaalukamat ja see on tore.

Õhtune suur pidu on seekord toodud ordulinnusest kultuurikeskuse sisehoovi, mis asjakohaselt dekoreeritakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles