Koolistaadionide korrastamine on aasta algusest toppama jäänud

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Kaare kooli kollaseks ja roheliseks värvitud rehvid on õpilaste mängimise ja turnimise kohaks.
Viljandi Kaare kooli kollaseks ja roheliseks värvitud rehvid on õpilaste mängimise ja turnimise kohaks. Foto: Kristiina Baum

Pool aastat tagasi loodi Viljandis koolistaadionide renoveerimise töörühm. See on aga kogunenud vaid korra ning eelkõige selleks, et nentida: staadionide korrastamiseks napib raha ja nendega on laias laastus kõik korras. 

Kui Viljandi linnavalitsus aasta algul staadionide renoveerimise töörühma kokku kutsus, põhjendas linnavolikogu hariduskomisjoni esimees Madis Timpson selle vajadust nelja linnakooli staadioni halva seisukorraga.

Töörühma esimene kohtumine leidis aset veebruaris. Sellest unustas linn ühte kooli teavitada. Enda eest said kõnelda Paalalinna, Jakobsoni ja Kesklinna kool. Puudusid kutsumata Kaare kooli esindaja, hariduskomisjoni esimees ja rahastamisvõimalusi tutvustama pidanud linnavalitsuse arenguspetsialist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles