Reedel ja laupäeval veereb Viljandimaal õpibuss

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
õpibuss
õpibuss Foto: www.andras.ee

Mööda Eestit sõidab ringi õpibuss, milles on suurepärane võimalus saada infot õppimisvõimalustest oma maakonnas ja kaugemal.


Bussiga sõidavad kaasa iga maakonna kohalikud asjatundjad ning selles on internetiühendus Kõu.


Viljandimaal peatub buss reedel, 3. oktoobril kella 11-12.15 Kärstna raamatukogu juures, kella 13-14 Halliste söökla parklas, kella 14.30-15.30 Abja-Paluoja kultuurimaja juures ning kella 16-17 Karksi-Nuia keskväljakul. Laupäeval on bussi kella 9-12 Viljandi turu parklas.



Eelmisel aastal käis õpibuss 52 paigas ning uudistajaid oli üle 500. Tänavu 22. septembrist 18. oktoobrini teel oleva sõiduki graafikus on umbes 60 kohta ning külastajaid oodatakse veelgi rohkem kui mullu.



Õpibussi reis on üks osa 10.-17. oktoobrini kestvast täiskasvanud õppija nädalast. Bussisõitu korraldab Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsioon Andras ning ringreis saab teoks tänu Euroopa sotsiaalfondi ning haridus- ja teadusministeeriumi toetusele.



Bussi täpsem graafik on

internetis

.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles