Meeste siht on startida esireast

, Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni peasekretär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Maarek Miil loodavad tänavustel maailmameistrivõistlustel oma seniseid tulemusi tublisti parandada. Pilt on tehtud hooaja teisel etapil Tšehhis Kramolínis.
Kert Varik ja Maarek Miil loodavad tänavustel maailmameistrivõistlustel oma seniseid tulemusi tublisti parandada. Pilt on tehtud hooaja teisel etapil Tšehhis Kramolínis. Foto: Luc Driese

Viljandimaa motokrossisõitja Kert Varik ja tema korvimees Maarek Miil on ainsad Eesti külgvankrisõitjad, kes osalevad sel hooajal kogu motokrossi maailmameistrivõistluste sarjas.

Meeskonna siht on uhke: pääseda esikümnesse. Kolme esimese etapiga nad sinna veel jõudnud ei ole. Vahetult enne viimast, Prantsusmaa etappi juhtus Maarek Miiliga ka äpardus: jalgrattatreeningul kukkudes murdis ta parema käe kämblaluu.

«Arst ütleb, et luu paraneb nelja nädalaga, aga krossimehe luud kasvavad teatavasti kahe nädalaga kinni,» kõneles olukorrast Kert Varik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles