Noored seiklesid linnas, et saada ametitest aimu

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mannheimi ülikooli praktikandid (vasakult) Angelina Mundt, Svenja Pleinert ja Natalie Bergk osalesid orienteerumismängus «Karjäärijaht» Bonifatiuse Gildi töötoas, kus sai meisterdada martsipanist maasikaid.
Mannheimi ülikooli praktikandid (vasakult) Angelina Mundt, Svenja Pleinert ja Natalie Bergk osalesid orienteerumismängus «Karjäärijaht» Bonifatiuse Gildi töötoas, kus sai meisterdada martsipanist maasikaid. Foto: Kristiina Baum

Esmaspäeval võis Viljandis näha neljaliikmelisi koolinoorte võistkondi, kes jooksid, kaart näpu vahel, asutuste vahet. Orienteerumismängus «Karjäärijaht» osales 60 õpilast maakonna koolidest.

Viljandi gümnaasium andis seitsmenda ja kaheksanda klassi õpilastele omajagu peadmurdmist nõudva ülesande: nad pidid arutlema, milline kuuest gümnaasiumi õppesuunast valida, kui tahta õppida kirurgiks, projektijuhiks või arhitektiks. Ameteid, mida õppesuundade vahel jagada, oli 60. 

Gümnaasiumi projektijuhi Ene Nobeli sõnul osutus valik keerukaks just sotsiaalvaldkonna ametite puhul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles