Uhiuus galerii levitab Viljandis nüüdisaja helisid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galerii Supersonicum on avatud kolmel õhtul nädalas neli tundi. Galerist Erik Alalooga on tunnistanud, et talle ei mahu pähe, kuidas saavad kunstigaleriid olla lahti tööpäevadel kella kümnest viieni. Tema arvates oleks sama jabur teha teatrietendusi ja kontserte kell üks päeval ning imestada, miks keegi kohale ei tule.
Galerii Supersonicum on avatud kolmel õhtul nädalas neli tundi. Galerist Erik Alalooga on tunnistanud, et talle ei mahu pähe, kuidas saavad kunstigaleriid olla lahti tööpäevadel kella kümnest viieni. Tema arvates oleks sama jabur teha teatrietendusi ja kontserte kell üks päeval ning imestada, miks keegi kohale ei tule. Foto: Elmo Riig

Erik Alalooga on mees, keda ühe sõnaga on raske kui mitte võimatu iseloomustada. Ta on visuaalkunstnik, esitaja, lavastaja, helikunstnik, õpetaja ja kultuurikorraldaja. Näiteks. Ühtlasi on ta Viljandi kõige värskema galerii Supersonicum käimatõmbaja.

Helikunstigalerii Supersonicum asub Koidu seltsimajas. Esimene väljapanek on seal Taavi Suisalu isikunäitus «Akende lummuses» ehk ingliskeelse pealkirjaga «I am NOT sitting in a room».

Kiskus Viljandi poole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles