Nädal, mis jääb meelde

Ando Kiviberg
, Viljandi linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Marko Saarm / Sakala

HEA VILJANDLANE! Möödunud nädal oli meie linnale mitmes mõttes eriline. Kohtusime Eesti ja Soome presidendi ja nende abikaasadega, linna vallutasid jalgratturid ning saime endale uue ühise märgi. Tahangi siinkohal tänada kõiki, kes aitasid kaasa nende oluliste sündmuste kordaminekule. See positiivsusest pakatav nädal ei sündinud tänu üksikutele korraldajatele, vaid oli võimalik ainult tänu paljude kaaslinlaste, kogu linnarahva toetavale suhtumisele.

18. mail presidentide väärika vastuvõtmise eest soovin eriliselt tänada kõiki lapsi, kes kooli- ja lasteaiapäeva keskel koos oma õpetajatega tähtsaid külalisi tervitama tulid. Aitäh Midrimaa, Mängupesa, Männimäe ja Mesimummu lasteaia ning Kesklinna ja Paalalinna kooli perele. Nähes seda, kui asjalikke ja olulisi küsimusi esitati presidentidele Viljandi gümnaasiumis, võis iga viljandlane uhkust tunda, et meie linnas on nii hea tasemega kool.

Ühtlasi tahan avalikult tänada linnavalitsuse haridus- ja kultuuriametit ning avalike suhete ja turismiametit, samuti linnakunstnik Malle Londonit ja Viljandi linnahooldust, kes hoolitsesid kogu Viljandi-poolse korralduse ja linna lipuehteisse saamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles