Preemiapunktid sisustavad Kaare kooli lõõgastusruumi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegusest õppeklassist saab tänu annetusrahale lõõgastusruum. Pildil on VI-a klassi õpilased (esireas vasakult) Anette Viskov, Gerli Sardis, Regitta Nurk, Siret Abermann, Eleriin Vares (tagareas vasakul) ja Karmen Rändva.
Praegusest õppeklassist saab tänu annetusrahale lõõgastusruum. Pildil on VI-a klassi õpilased (esireas vasakult) Anette Viskov, Gerli Sardis, Regitta Nurk, Siret Abermann, Eleriin Vares (tagareas vasakul) ja Karmen Rändva. Foto: Elmo Riig

Viljandi Kaare kool otsis toetajat, kes aitaks sisustada erivajadustega õpilastele mõeldud lõõgastusruumi, ning appi tõttas Viljandi Tarbijate Ühistu, kes andis koolile läinud laupäeval tšeki 5000 eurole.

«Nii suure toetussumma saamine oli kahtlemata üllatus,» märkis Kaare kooli direktori kohusetäitja  Marika Hiie.

Tema sõnutsi olid nad oma ideele toetust otsinud juba mõnda aega, sealhulgas kodulehe «Koos laste heaks» vahendusel, ning sealt Viljandi Tarbijate Ühistu nad leidiski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles