Väikestel lauljatel on võlujõud

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja-aastane Klara Mägi sai tänavu «Viisivärtnakesel» teise koha ja pääses maakondlikust finaalist «Laulukarussellile».
Nelja-aastane Klara Mägi sai tänavu «Viisivärtnakesel» teise koha ja pääses maakondlikust finaalist «Laulukarussellile». Foto: Kerli Otti

1. mail Tartus Atlantise keskuses asetleidnud üleriigiline kuni kümneaastaste laululaste võistlus «Viisivärtnake 2016» oli Viljandi muusikakooli esindanud lastele edukas.

Kolme- ja nelja-aastaste seas saavutas teise koha Klara Mägi. Seitsme- ja kaheksa-aastaste hulgas pälvisid eripreemia Herbert Rekor ja Kiiri Katrin Vingisaar. Üheksa- ja kümneaastaste arvestuses tuli teiseks Emma Sepp ja eripreemia sai Maria Bianca Kiiler.

Väikeste lauljate juhendaja Maarika Reimand ütles, et ta on väga õnnelik, sest tema õpilastel on oma võlujõud, millega nad kuulajaid paeluvad. Seda ei saa õpetada, see sünnib kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles