Ugala teater lõpetab hooaja kriminaalse kevadpeoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala kevadpidu on inspireeritud lõppevast hooajast ja 1930. aastate moest.
Ugala kevadpidu on inspireeritud lõppevast hooajast ja 1930. aastate moest. Foto: Heigo Teder

21. mail peab Ugala traditsioonilist kevadpidu. Teater kutsub huvilisi endale külla, et veeta üheskoos meeleolukas õhtu. Hooaja viimase uuslavastuse «Mäng on alanud» eeskujul on teatripidu 1930. aastate stiilis, lisaks on oodata kriminaalseid üllatusi. Pidu algab kell 19.

Kavas on humoorikad etteasted, milles peegeldub kogu möödunud Ugala hooaeg: lavastused «Making of »Kapsapea«», «Oleanna», «Ema oli õunapuu», «Väike Pii ja kiigelaud», «Moraal», «Erakordselt heatahtlik mees», «Krimka!» ja «Mäng on alanud». Teatriaastasse mahtus ka kolimine asenduskodusse UBB-sse ehk Ugala black box`i.

Kevadpeol kuulutakse välja publikupreemia «Kuldõun» saajad ning rahvalemmikutele antakse auhinnad. Praegu käib hoogsalt püblikuküsitlus, oma hääle saab anda Ugala veebilehel.

Meeleolukat õhtut täidab stiilne tantsumuusika Tanja Mihhailova, Mikk Saare ja ansambli Swingers esituses.

Laval näeb ka Ugala laulvaid näitlejaid. Esmaesitlusele tuleb Adeele Sepa, MC Lordi ja von Kuuse ühistööna valminud raadiosingel «Imavere tossud».

Riietus on pidulik. Eriti on oodatud 1930. aastate moest inspireeritud kostüümid, mille leidmisel aitab lahkelt kaasa Ugala kostüümilaenutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles