Judokad teenisid Tartus viis medalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
D-klassi poisid Jan Kristjan Tamm (valges kimonos) ja Renert Vidder võistlesid ühes kaalurühmas, kuid treeneri loodetud omadevaheline kullalahing jäi seekord pidamata.
D-klassi poisid Jan Kristjan Tamm (valges kimonos) ja Renert Vidder võistlesid ühes kaalurühmas, kuid treeneri loodetud omadevaheline kullalahing jäi seekord pidamata. Foto: Viljar Kannel

Laupäeval Tartus peetud 25. rahvusvahelisel noorte judo Kevadturniiril tegi kaasa kuus Viljandimaa esindajat ja neist koguni viiel õnnestus ka medal võita.

18 Eesti judoklubi liikmete kõrval olid võistlustules veel Soome, Venemaa ja Läti noored. Noorimad osalejad olid C-, D- ja E-klassi judokad, kes on sündinud 2008. aastal ja hiljem.

Taifu spordiklubi ja Viljandi spordikooli juhendaja Viljar Kannel nentis, et meie E- ja D-klassi sportlased on väga aktiivsed võistlejad ning Eestis oma vanuserühmas juba teada-tuntud tegijad, kes enamasti suudavad end ka medalile upitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles