Janno Ligur sekkus suurde mängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia mehel Janno Liguril läks Portugalis Montalegre rajal peetud Euroopa rallikrossi meistrivõistluste esimesel etapil väga hästi: ta naasis sealt neljanda kohaga.
Karksi-Nuia mehel Janno Liguril läks Portugalis Montalegre rajal peetud Euroopa rallikrossi meistrivõistluste esimesel etapil väga hästi: ta naasis sealt neljanda kohaga. Foto: Rihards Baumanis

Karksi valla autosportlane Janno Ligur saavutas Portugalis Euroopa rallikrossi meistrivõistluste avaetapil väga hea tulemuse, mis paigutas ta sarja koondtabelis jagama teist kohta

Eelsõitudes Montalegre rajal tugevas sajus sai Ligur kokkuvõttes parima tulemuse ja see võimaldas tal poolfinaalis startida parimalt positsioonilt.

Oma poolfinaali lõpetas Ligur kolmanda kohaga, mis tähendas, et ta pääses viimasena finaali ja startis kolmandast reast. Rajal suutis ta end küll koha võrra kõrgemale nihutada, kuid esikolmikusse trügida siiski ei õnnestunud. Nagu Ligur ise ütles, oli sõit selleks liiga lühike.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles