Spordistipendiumi taotlemise tähtaeg nihkus edasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse ettevõtluskomisjon ootab 16. aprillini ettepanekuid ettevõtjate tunnustamiseks.
Linnavalitsuse ettevõtluskomisjon ootab 16. aprillini ettepanekuid ettevõtjate tunnustamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsuse haridus- ja kultuuriametile spordistipendiumi taotluse esitamise tähtaeg on seniselt 1. oktoobrilt nihutatud 1. novembrile.


Linnavalituses määrusega on muutunud ka kõigi järgnevate taotlusvoorude tärminid. Alates 2009. aastast on need kuupäevad 1. veebruar, 1. mai, 1. august ja 1. november.



Stipendiumi määramiseks võivad ettepaneku esitada eraisikud, spordiklubid ja ühingud. Kirjalik ettepanek ja taotlus peavad sisaldama põhjendust, isiku tegevuse kirjeldust ja saavutuste loetelu, stipendiumi kasutamise eesmärki ja võimalikku oodatavat tulemust ning vähemalt ühte soovituskirja.



Spordistipendium määratakse Viljandis elavatele ja tegutsevatele isikutele, kes esindavad linna või linna spordiklubi. Esitatud taotlused vaatab läbi linnavalitsuse moodustatud komisjon ja tema otsuse kinnitab linnavalitsus.



Esimesse vooru laekus 16 taotlust ja komisjon toetas neist kümmet. Teise vooru laekus 13 taotlust ja komisjon toetas üheksat.


Stipendiumi taotlemise vormid on saadaval linna

koduleheküljel

.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles