Sisesõudmise sari on jõudnud poole peale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti sõudeliidu eestvõttel käivitatud EMT sisesõudmise sarja neljast osavõistlusest on peetud kaks. Viimati rassisid sportlased ergomeetritel Pärnu Kalevi lahtistel meistrivõistlustel.

Viljandlasi tegi talvisesse rüüsse mähkunud suvepealinnas kaasa 33, neist finaali jõudis kümme.

C-klassi tütarlastest sai Pärnus esikoha Kärolyn Mäesaar. Eneken Kukk oli selles arvestuses seitsmes. Sama vanuserühma noormeestest pälvis Kaarel Jaksi kolmanda ja Markus Toom neljanda koha.

Kui eespool nimetatud noored võtsid üksteiselt mõõtu 500 meetril, siis teised võistlusgrupid selgitasid paremuse kilomeetrisel distantsil.

Viljandi sõudeklubist tuli Krete Koovit võitjaks B-klassis ja Erli Mat jäi selles arvestuses kolmandaks. Kolmas oli ka Gitta Kivilaan A-klassi mõõduvõtul. Naiste arvestuses lõpetasid Natalija Garankina ning Karin Neerot viienda ja kuuendana. Meestest oli Kaspar Taimsoo kuues.

Sarja kokkuvõttes juhib pärast teist etappi tüdrukute C-klassis Kärolyn Mäesaar ning B-klassis Krete Koovit, Erli Mat hoiab treeningukaaslase järel teist kohta. Noorimatest poistest on Kaarel Jaksi Viljandi edukaimana kolmas. Oma klassi punktitabelis on kolmandad ka Natalija Garankina ja Gitta Kivilaan.

EMT sisesõudmissarja kolmas osavõistlus, rahvusvaheline «Alfa 2011» peetakse 22. jaanuaril Tallinnas. Sarja viimased punktid jagatakse Eesti sisemeistrivõistlustel 12. veebruaril Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles