Judokatele jääb särama kaks kulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist sirgunud neli juuniori, kes Eesti judomeistrivõistlustel medalini jõudsid: (vasakult) Tanner Saar, Äli Agnes Järve, Kristel Naelso ja Venno Austrin.
Viljandist sirgunud neli juuniori, kes Eesti judomeistrivõistlustel medalini jõudsid: (vasakult) Tanner Saar, Äli Agnes Järve, Kristel Naelso ja Venno Austrin. Foto: Erakogu

Ülemöödunud nädalalõpul Tartumaal Lähtes peetud Eesti juunioride ja B-klassi judomeistrivõistlustel oli Viljandi spordikooli ja klubi Taifu esindajatel põhjust kuldseid õnnitlusi vastu võtta kaks korda: juunioride meistriks nimetati Kristel Naelso ja Äli Agnes Järve.

Juunioride võistluspäeval korjasid meie sportlased kahe kuldmedali kõrvale veel kaks pronksi ja ühe viienda koha, samuti kuulus spordiklubile Taifu juunioride naiskondlik esikoht.

Neidude kaalus alla 57 kg võitnud Äli Agnes Järve pidas turniiril neli väga kindla võiduga kohtumist. Viljandi spordikooli treener Viljar Kannel andis selgitust, et kõige pikemalt, 40 sekundit suutis vastse meistri vastu tatamil püsti seista klubikaaslane Triinu-Liis Sepp. «Ülejäänud konkurendid suutsid seda alla poole minuti,» teatas treener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles