Edukas FIFA2016 turniir PlayStationil pani alguse uuele traditsioonile

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. märtsi pärastlõunal anti avalöök uuele traditsioonile Viljandi jalgpalliklubi Tulevik ajaloos: esmakordselt korraldati FIFA2016 turniir PlayStationitel!

Suurel reedel esimest korda toimunud turniir oli uus sündmus Tuleviku “Jalgpall kõigile ja kõikjal” programmis ning turundusjuhi Kris Süld sõnul toovad sellised uued sündmused kogukonda meeskonnale oluliselt lähemale ja tutvustavad Tuleviku prioriteete laiemale üldusele. “Turniir õnnestus väga hästi ning põnevust jagus alagrupimängudest finaalini välja,” rääkis Süld ning lisas, et jalgpalli propageerimine igal võimalikul moel on Tuleviku üks tähtsamaid prioriteete.

Kokku osales turniiril 40 osalejat väga erinevas vanuses, sh. noorim osaleja oli 8-aastane. Võitjana lahkus 13-aastane Johannes Metsmaa, kes täna mängis Portugali koondisena! Teise koha pälvis Sander Kapper (Šveits) ja kolmanda Karel Kübar (Hispaania).

Ühtlasi tänas korraldaja kõiki, kes nõu, jõu ja konsoolidega turniiri toimumisele kaasa aitasid: Janoš Orgusaar, Karl-Erik Jürisson, Euronics, Siim Saar, Sander ja Illimar Loigo, Tony Mäger, Ergo Hünerson, Sander Kapper, Hype The Funk, Viljandi avatud noortetuba ja Alo Aasmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles