Kiirabi lollitavaid ja politseinikke solvavaid naisi karistused ei peata (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabibrigaadidel on olnud päris mitu väljasõitu, mille põhjuse on kokku valetanud kas 28-aastane Sirli või 19-aastane Sandra.
Kiirabibrigaadidel on olnud päris mitu väljasõitu, mille põhjuse on kokku valetanud kas 28-aastane Sirli või 19-aastane Sandra. Foto: Marko Saarm

Viljandis elab kaks noort naist, kelle hobi on teha kiirabile ja politseile valeväljakutseid. Politsei on nad teolt tabanud ja kohtu ette saatnud, kuid see naisi ei peata ning taas maandusid nad arestikambris põhjuseta helistamise eest numbril 112.

28-aastane Sirli ja 19-aastane Sandra on politseile ja kiirabile väga tuttavad. Nad suudavad häirekeskusesse helistades välja mõelda traagilisi lugusid, mis kõik on just juhtunud ja kuhu kiirabi või politsei peaks tõttama. Et neile kohe jälile ei saadaks, on nad kasutanud erinevaid taktikaid: võtnud enne häirekeskusesse helistamist telefonist välja SIM-kaardi või kasutanud tuttavate telefone.

Jõuluajal arestikambrisse

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles