Kiirlaenu ohvreid hakkab nõustama Lauri Vitsut

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Vitsut
Lauri Vitsut Foto: Liis Treimann

Eesti juristide liit määras kiirlaenu ohvreid tasuta nõustama seni võlgade sissenõudmisega tegelnud Lauri Vitsuti.


Üha enam on kasvanud tasuta õigusabi nõudlus laenu küsimustes, sealhulgas enamiku moodustavad kiirlaenude ohvrid. Kui enim on tasuta õigusabi nõutud pärimis- ja perekonnaõiguslike küsimuste lahendamisel, siis viimasel ajal on kasvanud kiirlaenuohvrite hulk.

Juristide liidu liige Lauri Vitsut on varem spetsialiseerunud võlgade sissenõudmisele ning sellest tulenevalt on tal vajalikud teadmised ja praktilised kogemused. «Kui seni olen töötanud laenuandjate teenistuses, siis nüüd soovin oma teadmistega aidata neid, kes on sattunud laenuorjusesse,» ütles Vitsut. «On üsna loomulik, et laenuohvrite nõustamine on tasuta.»

Juristide liidu liige Lauri Vitsut annab tasuta õigusabi SMS ja kiirlaenu ohvritele Tallinna ringkonnakohtus Pärnu maantee 7 igal teisipäeval alates kella 15-st.

Juristide liit annab tasuta õigusabi alates 2000. aastast. Nõudlus tasuta õigusabi järgi on väga suur ning kasvab pidevalt. Tänavu esimesel poolaastal on antud tasuta õigusabi üle 1200 tunni.

Tallinnas antakse tasuta õigusabi ringkonnakohtu ruumides ja Tallinna linnavalitsuse infosaalis. Samuti nõustatakse Rakveres, Pärnus, Põlvas, Võrus, Jõhvis ja Keilas.

Juristide liidu tasuta õigusabi programmi finantseerib justiitsministeerium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles