Taibukad noored hakkavad helikindlat boksi välja mõtlema

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis tegutsev Taibukate Teaduskool lükkab käima projekti, mis muudaks õppetegevuse praktilisemaks ning tekitaks noortes huvi teaduse, tehnoloogia ja inseneritöö vastu. Pilt on tehtud ülemöödunud aastal.
Viljandis tegutsev Taibukate Teaduskool lükkab käima projekti, mis muudaks õppetegevuse praktilisemaks ning tekitaks noortes huvi teaduse, tehnoloogia ja inseneritöö vastu. Pilt on tehtud ülemöödunud aastal. Foto: Marko Saarm

Viljandis tegutsev Taibukate Teaduskool otsib raha projektiks, milles andekad põhikooli- ja gümnaasiumiõpilased kujundavad tootmisküpseks kokkupandava helikindla kontoriboksi.

«Kui asi saab tehtud nii, et tõepoolest toimib, võib sellest kujuneda täielik müügihitt,» oli üks õpilaste juhendajaid, aktsiaseltsi Toom Tekstiil vatiinimüügi juht Mats Merits optimistlik.

Toom Tekstiili jäätmetöötlemistehas on toote väljatöötamises teaduskooli abiline. Selles ettevõttes töödeldud heli summutavatest tekstiilijäätmetest kontoriboks valmibki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles