Dokumendid valati betooni presidendi abita

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske lugemise, meenete ja ehitusdokumentidega täidetud silindri paigaldamisele pani käed külge ka brigaadikindral Meelis Kiili.
Värske lugemise, meenete ja ehitusdokumentidega täidetud silindri paigaldamisele pani käed külge ka brigaadikindral Meelis Kiili. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile lõuna ajal sai nurgakivi Kaitseliidu Sakala maleva staabi- ja tagalahoone. Pidulikule üritusele oodati ka vabariigi presidenti Toomas Hendrik Ilvest, kuid too piirdus viirusinfektsiooni  tõttu vaid sõnavõtu läkitamisega.

Maleva pealiku Ahto Alase etteloetud kõnes ei jäänud seegi kord puudutamata küberkaitse, kuid president oli muu hulgas oluliseks pidanud ka musklite kasvatamist ning nüüdisaegsust. Kõnest jäi olulise noodina kõlama tõdemus, et Kaitseliit koondab oma tiiva alla väga erinevate elukutsete esindajaid ning on seega läbilõige meie ühiskonnast, mis omakorda näitab kirkalt rahva tahet kaitsta oma kodu ja kodukohta. Uus hoone annab selle tehniliseks ja logistiliseks toeks paremad ajakohased võimalused. 

Riigikogu aseesimees ja maleva pealiku abi Helir-Valdor Seeder meenutas oma kõnes maleva õnnetuid kolimisi ühelt pinnalt teisele ning avaldas lootust, et Kaitseliidu põlise maja endale saanud noored muusikud staabihoone avamisel tänutäheks ühe korraliku kontserdi annavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles