Võhmas tegutsesid huligaanid

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalavahetusel murdsid huligaanid Võhma uisuväljaku ukse maha ja otsisid raha, aga seda nad ei leidnud.
Läinud nädalavahetusel murdsid huligaanid Võhma uisuväljaku ukse maha ja otsisid raha, aga seda nad ei leidnud. Foto: Elke Wüthrich

Eile avastasid Võhma kasutatud rõivaste kaupluse ja uisuväljaku pidajad, et nädalavahetusel on nende asutustesse sisse tunginud huligaanid ning raha otsinud. Rõivapoodi oli sisse murtud ka nädalapäevad tagasi ja uisuväljakut rüüstatud eelmise kuu keskel.

«Suure pettumustunde ja kurbusega kirjutame, et taas on uisuväljakule sisse murtud ja vandaalitsetud,» oli eile kirjas Võhma uisuväljaku Facebooki lehel. «Oleme uisuväljaku loonud ja hallanud usus kujundada Võhmasse parem elukeskkond. Nii mitmetel kordadel oleme mõelnud ettevõtmise kasumlikkusele ja küsinud, kas on mõtet projektiga edasi minna, aga Võhma elanikud ja noored on need, kelle pärast oleme tahtnud jätkata.»

Võhma uisuväljaku Facebooki lehel on ka üleskutse, et kel on juhtunu kohta infot, annaks sellest väljaku pidajale teada. Eesmärk on, et sissemurdmiste taga olevatel kurjategijatel ei tekiks karistamatuse tunnet ning nad kannaksid oma tegude eest vastutust. Info eest on uisuväljaku omanikud välja pannud vaevatasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles