Turniirilt jagus meile hõbedat ja pronksi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juunioride lahtistel meistrivõistlustel pälvisid Viljandi spordikooli ja Taifu klubi judokad Kristel Naelso (vasakul) ja Äli Agnes Järve hõbemedali ning Tanner Saar pronksi.
Eesti juunioride lahtistel meistrivõistlustel pälvisid Viljandi spordikooli ja Taifu klubi judokad Kristel Naelso (vasakul) ja Äli Agnes Järve hõbemedali ning Tanner Saar pronksi. Foto: Erakogu

Nädala eest Tartus peetud väga tugeva koosseisuga rahvusvahelisel judoturniiril «Estonian Juniors Open» jõudsid neljast kaasateinud Viljandimaa sportlasest medalisaajate sekka kolm: Tanner Saar, Kristel Naelso ja Äli Agnes Järve.

Eesti juunioride lahtiste meistrivõistlustena asetleidnud mõõduvõtul olid esindatud kaheksa riigi noored ning suur osa esikohtadest läks külalisvõistlejatele. Noormeeste arvestuses said grusiinid neli ning lätlased ja soomlased kaks kulda. Neidudest saavutasid lätlannad esikoha kolmes kaalus.

Viljandimaa noormeestest alla 73 kg kaalus osalenud Venno Austrin kohtus avaringis grusiin Nugzari Saladzega, kellelt tal tuli vastu võtta kaotus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles