Kõige enam 4G kasutajaid on Elisa mobiilsidevõrgus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa
Elisa Foto: Tairo Lutter / Postimees

Mobiilset 4G-internetti kasutavaid kliente oli eelmise aasta lõpus mobiilsideoperaatoritest kõige enam Elisal, selgub tehnilise järelevalve ameti (TJA) värskest statistikast.

TJA statistika kohaselt ulatus Elisa mobiilset 4G-internetti kasutavate klientide arv 2015. aasta lõpus 264 000-ni, samal ajal kui EMT-l jäi see 246 000 ja Tele2-l  239 000 kliendi juurde.

Elisa juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul tagasid sellise tulemuse nii võrguinvesteeringud kui teenuslahendused.

«Kui vaadata tagasi eelmisele aastale, siis võrguinvesteeringute kahekordistamine võimaldas meil välja ehitada Eesti parima internetivõrgu,»  lausus Seppänen ja lisas, et Elisa jätkab võrgu tihendamist ka tänavu. «Võrk ei saa kunagi valmis, sest kliendi vajadused interneti kiiruste ja mahu osas kasvavad koos ajaga. Nii areneme ka meie vastavalt kliendi soovile kasutada parimat teenust.»

Elisa tegi mullu uuendustöid 1094 tugijaamas. Teised Eesti operaatorid on teada andnud, et tegid eelmisel aastal võrgu-uuendusi vastavalt 742 ja 340 tugijaama ulatuses.

Copy
Tagasi üles