Vanalinna katuste puhastamist segab tõstukinappus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellised lumerullid rippusid teisipäeva hommikul Lutsu tänav 5 maja räästas. Lõunal toodi lumi katuselt alla.
Sellised lumerullid rippusid teisipäeva hommikul Lutsu tänav 5 maja räästas. Lõunal toodi lumi katuselt alla. Foto: Elmo Riig

Nädala algul oli Viljandi vanalinna tänavatele mitmes kohas tõmmatud punased hoiatuslindid ja mõnel pool said jalakäijad katustel varitseva lumeohu tõttu kõndida vaid sõiduteel. Katuste kiire puhastamine polnud aga tõstukinappuse tõttu võimalik. 

Osaühingu Pesuekspert juhi ja linnavalitsuse liikme Tiit Jürmanni sõnul on Viljandi parim tõstuk ehitusfirmal Pärlin, kuid sellega töötav mees on korralisel puhkusel. «Tõstuki saamine on praegu suur probleem,» tunnistas ta teisipäeval.

Jürmannil see õnnestus ning teisipäeval kella 11.30 ajal asusid töömehed maha võtma vanalinnas Lutsu tänav 5 maja räästasse tekkinud huvitavaid lumerulle. «Sellist looduse meistritööd on kohe kahju ära lõhkuda, aga inimeste turvalisus on tähtsam,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles