Auto ja rongi kokkupõrge lõppes kahe inimese kergete vigastustega (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis Paalalinna ülesõidul ei saanud täna kell 19.45 sõiduauto Ford õigel ajal pidama ning sõitis sisse samal hetkel ülesõidule jõudnud reisirongile. Kaks autos olnud inimest said õnnetuses kergelt viga.

Autojuht tunnistas politseile, et vestles ülesõidule lähenedes teiste autos olnud inimestega ega pannud lähenevat rongi tähele. Kui ta lõpuks 120 kilomeetrit tunnis sõitvat rongi märkas, oli juba liiga hilja. Lisaks oli ülesõidul ka tee väga libe.

Õnnetuse ajal oli autos kolm inimest, kellest kaks said kergemalt viga. Kiirabi toimetas tervisekontrolli kõik sõidukis viibinud inimesed: sõidukit juhtinud 23-aastase mehe ning 17- ja 19-aastase neiu.

Reisirong sai pidama enne Viljandis olevat Kantreküla ülesõitu ja seisis pool tundi kahe ülesõidu vahel, vähem kui kilomeetri kaugusel Viljandi vaksalist. Kella 20.15 ajal jõudis rong lõpuks jaama. Esialgsel vaatlusel vagunitel suuri vigastusi ei täheldatud ning ükski rongis olnud inimene viga ei saanud.

Politseinike kinnitusel oli sõiduki juht kaine.

Politsei märgib, et raudtee turvaliseks ületamiseks on vaja olla väga tähelepanelik, rongi lähenemisel jääda ohutusse kaugusesse ja lasta see läbi. Õnnetuste vältimiseks tuleb alati toimida vastavalt ohutusreeglitele, seda eriti nüüd mil meie raudteedel liiguvad uued, senisest kiiremad, vaiksemad ning märksa tihedama sõidugraafikuga reisirongid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles