Uksed avanud kohvik sulandub veel keskkonda, aga kutsub juba sisse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordihoone kohvik avas reedel uksed.
Spordihoone kohvik avas reedel uksed. Foto: Elmo Riig

Reedel nihutati Viljandi spordihoone fuajees pikalt kinni olnud lükanduks ühte äärde ning selle tagant tuli nähtavale särav ja rõõmsates värvides kohvik.

Viljandi spordihoone kohviku juhataja Karmen Ütsik kõneles, et päris valmis nad külaliste vastuvõtmiseks siiski veel pole ning praegu on pigem katsetamise periood. "Tulge uue nädala algul, siis oleme täiesti valmis," kutsus A.G.M. Kaubanduse osaühingu spordihoone kohviku juhataja.

Tema selgitust mööda avati kohvik sportlaste palvel, keda reede õhtuks kogunes Viljandisse tublisti üle saja. "Paljud maadlejad on end ju kaaluvõtmisega vaevanud ning pärast võistluseelset kaalumist tahavad nad kohe süüa," põhjendas Karmen Ütsik plaanitust veidi varasemat avamist.

Laupäeval peetakse Viljandi spordihoones Eesti vabamaadluse meistrivõistlusi, kuhu on oodata ligemale 160 sportlast.

"Praegu on meil osa elemente interjöörist veel puudu, samuti on menüü täiendamisel," kordas kohviku juhataja Karmen Ütsik.

"Esmaspäeval oleme juba rohkem valmis ja ootame lahkesti kõiki huvilisi sööma ja aega veetma," kutsus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles