Helmen Kütt: on palju tähtsamaid teemasid kui kooseluseadus või kontrollikoja liige

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmen Kütt.
Helmen Kütt. Foto: Elmo Riig

Viljandimaalt parlamenti valitud sotsiaaldemokraat Helmen Kütt pidas üleeile tähtsamaks osaleda kodulinna sotsiaalkomisjoni istungil kui kooseluseadust puudutaval hääletusel.

Helmen Kütt, pälvisite teisipäeval tähelepanu sellega, et ei osalenud ainsa sotsiaaldemokraadist riigikogulasena hääletusel, millega lükati tagasi kooseluseaduse tühistamist taotlenud eelnõu. Ütlesite, et kiirustasite selle asemel Viljandi linnavolikogu sotsiaalkomisjoni koosolekule. Arvestades seda, kui palju pingeid kooseluseadus on viimastel kuudel tekitanud ja kui napilt eelnimetatud eelnõu lõpuks tagasi lükati, mõjus teie valik pisut üllatavana. Palun põhjendage lähemalt, miks te eelistasite üleriigiliselt kuuma teema asemel kohalikku asja ajada.

Viljandi sotsiaalkomisjoni istungi toimumisaeg oli juba kuu aega ette paigas ning ma olin lubanud sellel osaleda. Et mind on parlamenti valitud Viljandi- ja Järvamaa ringkonnast, on sealsed sotsiaalküsimused mulle endiselt väga olulised. Olen alati olnud seda meelt, et riigikogulased peavad oma piirkonnaga tihedat kontakti hoidma. Pealegi jääb Viljandi alati minu kodulinnaks sõltumata sellest, milliseks kujuneb minu käekäik poliitikuna. Ma tõesti tahan, et sellel linnal läheks hästi, ja püüan oma parima äranägemise järgi sellele kaasa aidata. Ma ei oska ükskõikne olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles