Raskes liiklusõnnetuses hukkus liinibussijuht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariisse sattunud buss jäi pildile, kui valmistuti seda sündmuskohalt ära vedama.
Avariisse sattunud buss jäi pildile, kui valmistuti seda sündmuskohalt ära vedama. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eile öösel kella ühe paiku põrkasid Ida-Virumaal kokku liinibuss ja veoauto. Hukkus roolis olnud bussijuht ja viga sai 13 sõitjat.

Liiklusõnnetus juhtus Jõhvi–Tartu maanteel Tudulinna vallas Rannapungerja külas. Esialgsetel andmetel kaotas Jõhvi poole liikuv Leedu vabariigi haagise registreerimisnumbritega veoauto libeduse tõttu juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse, kus sõitis otsa Tartu poole liikuvale bussile.

Buss oli teel Peterburist Riiga ning selles viibis 19 sõitjat ja kaks bussijuhti. Kokkupõrkes sai surmavaid vigastusi roolis olnud bussijuht, 49-aastane Läti mees. Veoautot juhtinud 40-aastane mees viga ei saanud. Sündmuskohalt toimetati haiglasse 13 kannatanut, ülejäänud viidi esmalt politseijaoskonda küsitlemisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles