«Märka ametit» tähtaeg pikenes

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa noortekeskuse teabe- ja nõustamiskeskus kutsus märkama ja portreteerima üht ametit ning tegema ülesandeid täitvast töötajast foto või video. Eelmisel nädalal otsustasid korraldajad selle tähtaega pikendada, sest esialgseks lõpptähtajaks 30. novembriks oli laekunud liiga vähe töid, et nende hulgast parimat valida ja auhinnad välja anda.

«Aitäh kõigile autoritele! Meile saadetud tööd on väga head, kuid neid napib kõigis kategooriates, eriti vähe on videosid,» nentis Viljandimaa noortekeskuse karjääriinfo spetsialist Maarja Sagen.

Uus lõpukuupäev on 16. jaanuar.

«Eriti ootame täiendust videote kategoorias,» rõhutas Sagen.

Töid ootavad korraldajad Viljandimaal elavatelt, õppivatelt või töötavatelt noortelt. Võistlusel on kolm vanuserühma: alla 14-aastased, 15—18-aastased ja 19—26-aastased. Esitatav foto või video ei tohi olla varem avaldatud ja töö esitajal peavad olema autoriõigused.

Võistlustööd peavad portreteerima inimest reaalsel ametikohal, sealjuures peavad olema mõistetav amet ja selle sisu, mida võib pikemalt tutvustada allkirjas. Töödel kujutatud isikud peavad olema teadlikud pildistamisest või filmimisest ning seejuures olema tegevusega nõus.

Pildifaili suurus peab olema 2105 x 2977 (180 dpi) kuni 4209 x 5953 (360 dpi). Video pikkus peab olema minimaal­selt minut ja mitte enam kui kümme minutit.

Fotod võib saata e-postiaadressil marka.ametit@gmail.com või tuua või saata loetaval CD-l Viljandimaa noortekeskusesse (Männimäe tee 26, 71009 Viljandi).

Videod tuleb üles laadida YouTube’i keskkonda ja saata link e-postiaadressil marka.ametit@gmail.com või tuua või saata DVD-l Viljandimaa noortekeskusesse.

Žürii valib välja iga vanuseklassi paremad. Kõige olulisem hindamiskriteerium on sisu ja kontseptsiooni tervik.

Korraldajatel on õigus konkursile esitatud töid avaldada nii ajakirjanduses, internetis kui näitustel. Esitatud tööd on nähtavad veebilehel http://markaametit.blogspot.com ning nendest pannakse kokku näitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles