Meeskond ootab tugevaid külalisi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris asetleidnud esimeses omavahelises Balti liiga kohtumises jäi Viljandi HC kodusaalis Valgevene tippmeeskonnale Minski SKA-le kuue väravaga alla. Homme on tal hea võimalus revanš võtta.
Septembris asetleidnud esimeses omavahelises Balti liiga kohtumises jäi Viljandi HC kodusaalis Valgevene tippmeeskonnale Minski SKA-le kuue väravaga alla. Homme on tal hea võimalus revanš võtta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval end Tapal Eesti käsipalli meistriliigas ülekaaluka võiduga kosutanud Viljandi HC meestel on täna ja homme kodusaalis Balti liiga kohtumistes võõrustada Leedu ja Valgevene paremikku kuuluvad vastased.

Täna kell 18 mängivad nad Klaipeda Dragūnasega ja homme kell 15 Minski SKA-ga. Mõlemad külalismeeskonnad on teada andnud, et seekord ei tule nad Eestisse oma tugevaimas koosseisus.

Leedu käsipalli valitsevalt meistrilt ja praegugi koduses sarjas kindlalt liidrikohta hoidvalt Dragūnaselt võtsid viljandlased Balti liiga hooaja avamängus võõrsil magusa kaheväravalise võidu. Korduskohtumisele sõidavad leedulased kahe põhikoosseisu mängijata, kes said rahvuskoondise eest maailmameistrivõistluste valikmänge pidades vigastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles