Esmaspäev, 25. jaanuar

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulu- ja mänguring kogu perele
Laulu- ja mänguring kogu perele Foto: Pärimusmuusika ait

Amrita Cafe teisel korrusel (sisehoovi uksest) esmaspäeviti kella 14–15 jooga vanematele inimestele. Juhendaja Anne Raa. Lisainfo tel 5382 8445, www.joogaviljandis.blogspot.com. Tallinna tänav 29a, Viljandi.

Pärimusmuusika aida väikses saalis kell 18  laulu- ja mänguring kogu perele. Juhendab Kairi Leivo. Tasuja puiestee 6, Viljandi. Tel 434 2070.

Heimtali mõisas esmaspäeviti kella 19–20.30 tervendav jooga. Teeme mitmesuguseid hingamis- ja lõdvestumisharjutusi, mis parandavad füüsilist ja emotsionaalset tervist. Painduvus ja kogemus pole oluline. Lisainfo www.joogatalu.net või tel 5349 2361.

Viljandi huvikooli teise korruse saalis kell 19 häälejooga. Koos käiakse kord nädalas esmaspäeviti. Juhendab Riina Trumm. Jakobsoni tänav 47c.

NÄITUSED

Viljandi muuseumis 27. veebruarini Eesti Ajaloomuuseumi näitus «Tervitusi Revalist, Dorpatist, Narvast, Pernaust, Fellinist, Hapsalist ja Arensburgist». Muuseumi näitusemaja on avatud teisipäevast neljapäevani kella 10–17. Johan Laidoneri plats 10.

Karksi valla kultuurikeskuses 31. jaanuarini näitus «Eestimaa loodusfoto 2015». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Kondase keskuses püsinäitus kooliõpetaja Paul Kondase (1900-1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse, 30. jaanuarini Viive Noore graafika ja illustratsioonide näitus «Armastuse puu» ning Ukraina Kultuurikeskuse tegevusi tutvustav näitus. Avatud on näitusmüük: trepigaleriis on müügil nii kohalike kui teiste kunstnike teoseid. Pikk tänav 8, Viljandi.

Abja kultuurimaja fuajees veebruari lõpuni näitus «Pildirindel II maailmasõja aegsed naljad ja karikatuurid mõlemalt poolt rindejoont». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Viljandi linnagaleriis täna viimast päeva Nikolai ja Orest Kormašovi maalinäitus «Inimesed, maastikud ja asjad». Trepihallis 29. jaanuarini Rait Killari fotonäitus «Lunn, änn ja teised». Väljapanekut saab vaadata linnaraamatukogu lahtioleku aegadel. Tallinna tänav 11/1.

Sakala keskuses 12. veebruarini konkursi «Viljandi aasta foto 2015» näitus. Näitust saab vaadata maja lahtioleku aegadel esmaspäevast laupäevani kella 10–19. Tallinna tänav 5, Viljandi.

Viljandi maavalitsuse teise korruse fuajees Viljandi fotoringi näitus «Esmapilgul märkamatu maailm». Vabaduse plats 2.

Suure-Jaani külalistemajas 31. märtsini «Maalid XX sajandist. Helle Vahersalu 75». Ilmatari tänav 3a, Suure-Jaani.

Uku keskuse teisel korrusel Enn Loidi fotonäitus «Seened». Tallinna tänav 41, Viljandi.

Kohvikus Day Off Teet Lindma pastellmaalide näitusmüük. Ostjad toetavad üle-eestilist karikatuurivõistlust. Leola tänav 61, Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles