Videod. Miks näitlejad Henrik Kalmet ja Ott Sepp ei joo?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp
Ott Sepp Foto: Kuvatõmmis

Terve Eesti Sihtasutuse eestvedamisel on kampaaniale «Joome poole vähem!» valminud värsked videoklipid, kus näitlejad Henrik Kalmet ja Ott Sepp annavad püstijalakomöödia vormis oma rohkem või vähem usutavad vastused küsimusele, mida alkoholist keeldujad tihti kuulevad: «Miks sa ei joo?»

«Joo poole vähem, naudi poole rohkem!» – nii kutsub liikumise peagi linnapildis märgatav plakat üles inimesi poole vähem alkoholi tarbima. Samal ajal välikampaaniaga ilmuvad nii teleekraanidele kui YouTube`i sotsiaalmeedias jagamiseks uued Kinoteatri ja loovagentuuri Newton koostöös valminud videoklipid.

«Joome poole vähem!» on sotsiaalne liikumine, mille eesmärk on mõjutada alkoholitarbimist puudutavaid kirjutatud ja kirjutamata reegleid ning vähendada alkoholitarbimist ja sellest tulenevaid kahjusid Eesti ühiskonnas. Kampaaniat korraldab Terve Eesti Sihtasutus ning seda rahastavad Norra toetused ja sotsiaalministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles