Suure-Jaanis süttis keset ööd maja välissein

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul märkis põlengut Supeluse tänava maja esiküljel veel voodrilaudadeta ristkülikukujuline auk.
Eile hommikul märkis põlengut Supeluse tänava maja esiküljel veel voodrilaudadeta ristkülikukujuline auk. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Suure-Jaanis Supeluse tänaval süttis kolmapäeva öösel elumaja välissein. Veidi pärast kella nelja välja sõitnud päästjatel kulus selle kustutamiseks mõnikümmend minutit.

Maja perenaine oli öösel telerit vaadates pikalt üleval olnud, kui ühtäkki hakkas suitsuandur kisama. Esiti kartis ta, et seina sees põlevad elektrijuhtmed, sest andur huilgas ja maja oli tossu täis, kuid tuld ei paistnud. Alles siis, kui ta avas välisukse, nägi ta trepi kohal seinal leeki.

Peagi jõudsid kohale päästjad, avasid maja voodrit ja ehituskonstruktsioone ning kustutasid põlengu mõnekümne minutiga. Praeguseks meenutab maja välisukse kõrval trepimademe kohal põlengut voodrilaudadeta ristkülik suurusega poolteist meetrit korda 70 sentimeetrit. Perenaine loodab, et see saab kindlustuse abiga parandatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles