Käsipallurid pakkusid kodustele võiduka mängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi HC suutis teist korda järjest üle mängida valitseva Eesti karikavõitja HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi: pühapäeval õhtul kodusaalis olid tema võidunumbrid 32:27.

Balti liiga põhiturniiril Viljandi meeskonnale viiendaks kohtumiseks olnud vastasseis möödus võitluslikult. Võõrustajad pöörasid selle otsustavalt endale sobilikus suunas viimasel veerandtunnil.

Viljandlastele tõid edu meeskondlik kaitsetegevus ning kiire ja loov rünnak. Oma suure panuse andis väravas hiilgavaid tõrjeid pakkunud Rasmus Ots.

Pühapäevane võit oli Viljandi HC-le Balti liigas neljas ning sellega on ta praegu ainus ühe kaotusega võistkond alagrupis. Temaga võrdselt kaheksa tabelipunkti on Minski Armee Spordiklubil, kel on seljataga kuus kohtumist. A-alagrupi kahest liidrist on punkti kaugusel Klaipeda Dragunas. Temaga peavad viljandlased 23. jaanuaril Viljandi spordihoones oma järgmise Balti liiga kohtumise.

Juba kolmapäeval kell 19 on Viljandi HC kodusaalis Eesti meistriliigas vastamisi tiitlikaitsja Põlva Servitiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles