Viljandimaa seeniorsportlased võtsid eduka aasta kokku

, spordiveteran
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordiveteranide koondise aastakoosolekul on traditsiooniks saanud jäädvustada osalejate koondpilt. Erandit ei tehtud tänavugi, kui kolmapäeval saadi kokku Sakala keskuses.
Viljandi spordiveteranide koondise aastakoosolekul on traditsiooniks saanud jäädvustada osalejate koondpilt. Erandit ei tehtud tänavugi, kui kolmapäeval saadi kokku Sakala keskuses. Foto: Erakogu

Viljandimaa spordiveteranide koondise liikmed kogunesid kolmapäeval Sakala keskusse koosolekule, et vaadata tagasi möödunud aastale, tunnustada parimaid ja teha plaane uueks aastaks.

Koondise parima meesveterani tiitli pälvis Margus Mikkor, kes võitis Euroopa sisemeistrivõistlustel M-55 klassi teivashüppes tulemusega 3.50 pronksmedali, ja parimaks naiseks valiti Hilja Bakhoff, kes sai maailmameistrivõistlustel N-85 klassi heitealadel neli hõbemedalit.

Suviselt Balti matšilt teenisid Viljandimaa veteranid 14 medalit, neist seitse olid kuldsed. Eesti meistrivõistlustelt koguti 27 tiitlit. Suurima medalisaagi, viis kulda, sai M-65 vanuserühmas võistlev Voldemar Kangilaski. Ta oli parim 100 ja 200 meetri jooksus ning kaugus-, kõrgus- ja kolmikhüppes. Edukuselt järgnesid talle Hilja Bakhoff klassis N-85 nelja kuldmedaliga ning Arvo Nurm klassis M-65, Jaan Mättas klassis M-80 ja Aave Hommik klassis N-40 kolme kuldmedaliga. Kahe alavõiduga lõpetasid Eesti meistrivõistlused Merle Milvek (N-35) ja Mati Märtson (M-55) ning ühe kulla said Kristjan Endrekson (M-35), Osvald Mikkor (M-75), Silja Mikk (N-45), Aivar Hommik (M-45) ja Artur Saar (M-50).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles